PVT woning

Voor de bestaande woningen waar al is geïsoleerd en voorzien is van dubbel glas en HR ketel is zonder veel inpakt weinig te doen.En daar heeft Veenma Installatietechniek de oplossing voor.

Acht Thermodules eventueel links en rechts naast de dakkapel. Op de Thermodules sluiten we de Shoebox warmtepomp aan die vervolgens de woning verwarmt. 
Een groot voordeel van dit systeem is dat we van de bestaande ventilatie box 65% weten terug te winnen en naar de warmtepomp wordt teruggebracht.
Omdat de Thermodules in de zomer de warmte opvangen  is de installatie heel eenvoudig en goedkoop uit te breiden met een 150/300 liter zonneboiler.

Compacte installatie en in 2 dagen tijd geïnstalleerd. 

Met de kleinste (intergas ketel) in combinatie met de boiler hebben we voldoende douchewater om twee badkamers te voorzien van tapwater. CW6.

5 december 2016 13.30 met een buitentemperatuur van 2,4 graden weten we de warmtepomp te voorzien van een bron temperatuur 16 in en 12,6 uit. De ketel doet nu niet mee en de warmtepomp verwarmd de gehele woning met 4600 watt en goedkoper dan gas

Kortom: energie besparen Gaan we deze stap maken?