NOM woning

Nul Op de Meter woning.

Ook wel NOM woning genoemd is niet veel anders dan het passiefhuis maar bij een NOM woning is het jaarlijkse energieverbruik nul en dit los je op door extra zonnepanelen op je dak te leggen.
Ik verwacht dat binnen vijf jaar elektriciteit salderen niet meer mogelijk is en u daar moet betalen. Wij lossen dit probleem op door de warmtepomp meer warm water te laten maken die we later weer kunnen gebruiken voor verwarming en heet douchewater.

 

 

 

 

 

 

 

 

Menukaart Klimaatneutrale Zelfbouw

Voor woningeigenaren die willen bouwen volgens het principe Menukaart Klimaatneutrale Zelfbouw zijn ze bij VITbouw installatietechniek ook aan het juiste adres.
Wij kunnen uw installatie uitrekenen, ontwerpen en installeren om aan die eisen van 34 punten te voldoen zodat u geen stadverwarming meer nodig heeft.
De subsidie regeling en geen aansluitkosten stadverwarming maken deze investering zeer aantrekkelijk en zal u uiteindelijk iedere maand vele euro’s goedkoper wonen.

Voor vragen neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

 

pvt panelen triple solar eco woning energiezuinig warmtepomp zonnepanelen besparing energie 0 woning passiefhuis korf grondboring wko installatie energie besparen